Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm – ook wel bedrijfsvideo genoemd – is een heel modern en krachtig middel om je bedrijf aan je potentiële klanten voor te stellen. Een bewegend beeld vertelt altijd meer dan foto’s of ‘slechts’ een verhaal.

Wat kun je met een bedrijfsvideo?

In een bedrijfsvideo kun je precies uitleggen wie je bent en wat je doet. Ook kan je hierin de sfeer naar voren laten komen die jullie bedrijf uitstraalt. Voorbeeld: Een bedrijf met een persoonlijke en hartelijk bedrijfsfilm, zal al snel gastvrij en open aanvoelen voor de potentiële klant. Hierdoor zou het laagdrempeliger kunnen worden om contact op te nemen met jullie.

Bedrijfsfilm om uit te dragen wie je bent en wat je doet

Uiteraard is het altijd goed om naar buiten uit te dragen wie je bent en wat je doet. Hoe zou je dát beter kunnen doen, dan door middel van je eigen bedrijfsfilm.
Deze film kan uiteraard ook goed gebruikt worden op social media kanalen of een verkleinde versie als een reclame filmpje op een ander (online) medium.

Wij helpen je graag met een eigen bedrijfsfilm! Na afloop van een afspraak bij jullie op locatie en een gesprek, weten wij snel in te schatten welke sfeer er bij jullie hangt en wat jullie graag zouden willen. Uiteraard passen wij onze creatieve ideeën ook aan het product of de diensten aan die je verkoopt. Een notaris zal een ander gevoel naar buiten toe uit willen stralen dan een winkel voor kinderkleding.

Passende offerte voor een bedrijfsvideo

Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte op. Vervolgens zal er een script worden geschreven, welke voor de filmdag(en) eerst langs het contact persoon binnen jullie bedrijf zal gaan ter goed keuring. Dit script wordt gevolgd tijdens het filmen op de locatie(s), zo weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is, ook het personeel.

Nadat alle beelden zijn gemaakt zullen wij het voor jullie monteren en ontvangen jullie het filmpje door middel van een digitaal bestand. Uiteraard liggen alle rechten bij het bedrijf en mogen jullie doen met het filmpje wat je zelf zou willen.

Een bedrijfsfilm is een waardevol middel om je bedrijf de uitstraling te geven waar tegenwoordig naar gezocht wordt! Video heeft immers de toekomst! 🙂

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2019 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing