Evenementen

evenementen

De Sociale Hamer helpt jou graag met het organiseren van evenementen. Onderaan deze pagina lees je hoe wij je hierbij kunnen helpen. Voordat we je dat vertellen, willen we je eerst het verschil tussen het organiseren van een feest of een evenement uitleggen.

Wat is het verschil tussen feesten en evenementen?

De dikke van Dale zegt het volgende:

eve·ne·ment (het; o; meervoud: evenementen)
1(belangrijke) gebeurtenis
——————————————————————
feest (het; o; meervoud: feesten)

1(plechtige) viering van een belangrijke gebeurtenis of gedenkdag
2vrolijke bijeenkomst ter viering van een heuglijk feit

Ik hoor je denken; dus eigenlijk zit er niet zo veel verschil in! Nou, nee inderdaad. Maar om er toch een scheiding in te maken, hebben wij er voor gekozen om de volgende scheiding hier in te maken.

Een evenement is een (meerdaagse) gebeurtenis. Een feest is de viering van een belangrijke gebeurtenis en heuglijk feit!

Wat kunnen wij doen?

evenementenbureauWij kunnen je helpen op meerdere manieren. Uiteraard kunnen wij een volledig evenement organiseren. Van kleinschalige (sport-) evenementen tot grote meerdaagse evenementen.

Ook kunnen wij een deel van het evenement op ons nemen. Mocht je nog een commissie missen binnen de organisatie, dan kunnen wij die voor je opvullen! Denk bijvoorbeeld aan de PR-kant, Marketing of de communicatie commissie. Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten.

 

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing