Geen personen op foto’s

Lieve allemaal,

Het is druk, en wordt steeds drukker, dus soms kom ik er niet altijd aan toe om de website te updaten.
De laatste tijd wordt mij geregeld gevraagd waarom je geen tot weinig bruidsparen (weddingplanning), kinderen (kinderfeestjes of traktaties) of andere personen (overige feesten en partijen) op de foto’s staan. Dat is wegens de volgende reden; privacy.
Ja, echt. Dat is niet omdat ik iets te verbergen heb of het niet kan laten zien, maar simpel vanwege de privacy van al mijn klanten.
Vooral met kinderen vind ik het heel belangrijk dat wij ze er voor beschermen dat ze niet ‘overal’ op internet staan en wie weet wat er met de foto’s van de kinderen gebeurt (ja, helaas moeten we tegenwoordig zo denken..).
Zodra de kids oud en wijs genoeg zijn mogen zij zelf foto’s van zichzelf op internet zetten, tot die tijd.. hou ik het bij detailfoto’s 🙂
en aan de bruidsparen vind ik dat ze zelf mogen kiezen met welke foto’s zij online komen en welke niet.
Dus zo doende..

 

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2018 · Rosa Pina · Ontwikkeld door B&S Media