Jij

Waarom zou jij voor De Sociale Hamer moeten kiezen?

Nou ten eerste ‘moet’ je helemaal niks 🙂 Maar aan de andere kant zou het ook wel heel fijn zijn om hulp te krijgen bij de diensten die wij aanbieden.
Hoe fijn zou het zijn als iemand anders voor jou het kinderfeestje van de kleine regelt? Of misschien wel helpt bij het aanzoek van de liefde van je leven?
En wat denk je er van dat iemand alle zorgen uit handen neemt tijdens het organiseren van je bruiloft of groot evenement?

Misschien ben je wel op zoek naar een spontane makkelijke schrijfster voor een leuk artikel of advertentie? Of een presentatrice? Nou voor deze zaken en nog veel meer kun je bij ons terecht.

Ben je op zoek naar iemand die spontaan en makkelijk benaderbaar is, nergens voor terug deinst en geen problemen maar uitdagingen ziet? Dan ben je ook hier aan het goede adres. Daarnaast staat duidelijke, open en eerlijke communicatie bij ons centraal. Zo hou je toch nog de touwtjes in handen.

Aantrekkelijke prijs op maat

Wij hebben ervoor gekozen om geen prijzen te noemen. Uiteraard kunnen wij richtprijzen geven, maar toch doen we dit niet. Wij denken dat dat eigenlijk niet eerlijk is tegenover de klant. Iedereen wil wat anders. Voor de een ben je langer bezig dan voor de ander en voor de een moet je meer inkopen doen dan voor de ander. Uiteraard is dit niet meer dan logisch, maar het is dan ook niet meer dan logisch dat je je prijs aanpast op je klant en het budget 🙂

Minder stress

Als je voor ons kiest, dan kies je voor jezelf en voor een stuk minder stress. Het leven is toch veel te leuk om te stressen over dingen waar iemand anders je makkelijk mee kan helpen?

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2019 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media