Kaartje ontwerpen

Wil jij je eigen trouwkaart ontwerpen? Of misschien wel je eigen geboortekaartje ontwerpen? Maak een persoonlijk kaartje en zorg dat hij uniek is! De Sociale Hamer kan je hier bij helpen

Persoonlijk kaartje ontwerpen

Wil jij eens een keer wat anders dan al die standaard kaartjes? Geen reclame op de geboortekaartje of trouwkaart? Of misschien wel een mix van verschillende kaartjes die je mooi vind, uiteraard kan dit allemaal! Wij maken op een betaalbare manier jouw unieke kaart.

Hoe gaan wij te werk

Wij komen bij jou langs, we gaan samen aan de (keuken) tafel zitten en bouwen de basis van de kaart samen op.
Zodra de basis staat, maken wij het in onze eigen omgeving helemaal perfect en dan gaan we een proefdruk bestellen bij de goedkoopste online leverancier, of een leverancier naar eigen keuze.

Uiteraard is er nog een aanpasronde mogelijk als het niet helemaal naar wens is.

Kosten kaartje zelf ontwerpen

De kosten zijn afhankelijk van het soort kaartje en hoe ingewikkeld de ontwerpen zijn, maar wij gaan niet aan de slag voordat we een duidelijke prijs hebben afgesproken, dus je weet altijd waar je aan toe bent!

De kosten van het drukken van jullie persoonlijke kaartje, dat ligt helemaal aan jullie! We gaan het namelijk bij een online leverancier bestellen en daar zit geen partij tussen dus die kosten worden 1 op 1 doorberekend.

Geboortekaartjes ontwerpen

Er is niks zo persoonlijk en niets is er een groter geheim dan het geboortekaartje van jullie kleine spruit.
Onze werkwijze is om ongeveer 8 weken voor de uitgerekende datum het kaartje te ontwerpen en de proefdruk in huis te hebben. Mocht de kleine zich eerder aankondigen dan is dat in ieder geval allemaal geregeld.
Zodra de kleine geboren is, zullen wij zorg dragen voor het bestellen van de kaartjes (met de juiste informatie erop ;-)) en dat die bij jullie thuis gestuurd worden.

Wij maken jouw eigen unieke trouwkaart of jouw eigen persoonlijke geboortekaartje.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2019 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing