Kraamfeest

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger, of inmiddels niet meer, en jullie willen de geboorte van de kleine straks vieren met alle vrienden en familie! Maar eigenlijk hebben jullie er ook niet zo veel zin in om week na week na week, avond na avond, kraambezoek te ontvangen. Super lief natuurlijk, iedereen die zo geïnteresseerd is in jullie en de lieve baby, maar ook wel vermoeiend.

En dát snappen wij!

Kraamfeest laten organiseren

De trent om een kraamfeest of babyborrel te organiseren begint dan ook steeds ‘hotter’ te worden in Nederland. Steeds meer stellen kiezen er voor om een kraamfeest te organiseren, ter ere van de geboorte van hun kindje. Zo kan iedereen naar de kleine spruit komen kijken, is het een hele feestelijke dag maar vooral ook; kunnen jullie zelf beslissen waar en wanneer! Ideaal dus.

 

Maar goed, als je bijna uitgerekend bent of juist net bevallen, heb je wel even iets anders aan je hoofd dan het organiseren van een babyborrel.. En daar kunnen wij je bij helpen!

Wij organiseren kraamfeesten voor ieder budget en naar ieders wens, helemaal op maat voor jullie. Kan niet, bestaat niet!

De Sociale Hamer regelt de leukste babyborrel!

Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kunnen wij eens rustig met jullie overleggen wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn voor een kraamfeest of babyborrel. Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten.

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing