Kraamfeest Genemuiden

Zijn jullie op zoek naar hulp bij jullie kraamfeest in Genemuiden? De Sociale Hamer organiseert jullie kraamfeest in Genemuiden.

Genemuiden, of zoals ze nog wel eens in de buurt zeggen: Gaellemuun / Genemuden , is een prachtige plaats in Overijssel. Genemuiden ligt in de gemeente Zwartewaterland en het is dan ook niet gek dat het gelegen is aan het Zwarte Water 🙂
Sinds 1275 heeft Genemuiden stadsrechten en dat geeft weer aan dat het echt een historische stad is met veel geschiedenis.
Zo staat Genemuiden onder andere bekend om zijn tapijt industrie.

Gezelligheid in Genemuiden

Iedere dinsdagmiddag is er de weekmarkt, wat altijd een gezellige bedoeling is. Ik heb enkele jaren de gastvrijheid en gezelligheid mogen opsnuiven toen ik voor een bijbaan op de markt stond. Wat ik nog steeds goed kan herinneren is de gastvrijheid en zeker de vriendelijkheid van de mensen daar en nog steeds mag ik graag in Genemuiden komen.

Kraamfeest in Genemuiden?

Na lang wachten is het dan zo ver, de kleine prins of prinses is geboren. Helemaal op een roze of blauwe wolk waar jullie niet meer vanaf te halen zijn. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een kraamfeest. Zo beleef je de eerste weken met de kleine intiem met jullie gezinnetje en een paar naasten. Nadat jij en de kleine helemaal zijn bijgekomen van de bevalling, wordt er na een week of 6 vaak een kraamfeest gegeven. Dan mag iedereen tussen een bepaald aantal uren de kleine komen bewonderen. Groot voordeel hier van is dat je in 1 keer iedereen gehad hebt. Daarna kan je weer lekker genieten van je kraamtijd.

Waarom De Sociale Hamer?

Doordat ik geregeld in Genemuiden te vinden ben en daar een poos gewerkt heb op de markt, voel ik de inwoners goed aan. Ik weet goed wat hun wensen en dromen zijn en wil ze dan ook graag helpen om deze dromen te laten uit komen! Neem vrijblijvend contact met mij op als jullie geboorte van de kleine graag door middel van een kraamfeest willen vieren, maar niet te tijd hebben om dat alles voor te bereiden!

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing