Logo ontwerpen

logoYes! Ook voor grafische vormgeving kan je terecht bij Rose Pina! Wij helpen je met het ontwerpen van je logo voor een betaalbare prijs.

Tegenwoordig is het allemaal ontzettend duur en als (startende) onderneming zit je er niet op te wachten om € 1000,- te moeten betalen voor een logo. Maar zonder bedrijfslogo kan je eigenlijk ook weer niet, dus kies je maar voor een standaard en gratis design.

STOP! Niet doen, dat is niet meer nodig!

Logo ontwerpen op maat

De Sociale Hamer ontwerpt mooie logo’s op maat en voor een lage prijs. In een persoonlijk gesprek gaan wij eerst overleggen wat je wilt, wat voor een bedrijf je hebt en wat je van ons verwacht. Daarna gaan wij aan de slag met schetsen en na goedkeuring maken we dan het definitieve bedrijfslogo. Deze krijg je in elk bestandstype welke je maar wenst, op de mail en snel geleverd. Ook nu in de communicatie weer duidelijk en persoonlijk.

Bedrijfslogo laten ontwerpen?

De prijs hangt af van het ontwerp wat je zou willen. Uiteraard kunnen we een indicatie prijs geven dus stuur daarvoor even een mail naar anouk@desocialehamer.nl of vul het contact formulier in voor een mooi logo op maat! Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten.

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2019 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media