Omroepen

 

Ervaren paardensport omroeper

Paardensport omroeper: Sinds 2017 is Anouk gecertificeerd categorie 1 (internationaal) omroeper voor de KNHS. Met deze licentie is zij opgenomen op de officiallijst van omroepers bij de KNHS.
Anouk heeft al diverse wedstrijden mogen begeleiden. Zo staan onder andere de KNHS Kampioenschappen dressuur outdoor 2017, KNHS Indoor kampioenschappen subtop 2018, CSI Indoor Wierden 2017, talloze regionale wedstrijden en diverse evenementen (bijvoorbeeld clinics of masterclasses) op haar omroeper CV.

In het dagelijks leven werkt Anouk voor een bedrijf in de media, waarbij zij onder andere de presentatie voor de camera doet maar ook geregeld (kleine) regie dingen.
Hierdoor weet zij perfect jullie evenement of wedstrijd in goede banen te leiden en het enthousiasme van de ruiters en aanwezigen te activeren en vast te houden.

Paardensport

Al sinds jongs af aan is Anouk zelf actief in de paardensport. Samen met haar ouders heeft zij haar eigen paarden en heeft ze zelf al op lichte tour niveau geacteerd.
Dagelijks is zij bezig met paarden door haar werk voor KWPN.tv. Aan kennis dus zeker geen gebrek!

 

Evenementen speaker

Niet alleen voor de paardensport maar ook zeker voor andere sporten of evenement kan je contact met ons opnemen.
Met haar oprechte passie voor alle sporten en mensen en algehele presentatie ervaring maakt Anouk elke klus zichzelf eigen en van ieder evenement een feestje. Anouk weet met haar enthousiasme iedereen te boeien.

Op zoek naar een sportspeaker of omroeper? Neem dan gerust contact op!

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing