Opening

De opening van je bedrijf of nieuwe locatie is altijd een hele goede gelegenheid om de vaste of toekomstige klanten een kijkje te geven in jouw bedrijf. Maar ook om bijvoorbeeld je personeel te bedanken voor alle inzet van de afgelopen jaren of de inzet tijdens de verhuizing etc.

Bedrijfsopening of nieuwe locatie

Maar als je een nieuwe vestiging opent of je eigen bedrijf begint, ben je natuurlijk ontzettend druk met heel veel andere dingen dan een opening. Vaak worden er veel details vergeten. Deze details geven dit evenement net de extra touch. Daarnaast kunnen deze details er net voor zorgen dat het een groot succes wordt. Goede, duidelijke en mooie uitnodigingen zijn al je visitekaartje, Die moeten dus ook bij het bedrijf aansluiten en mensen aansporen tot komen, of nieuwsgierig maken.

Maak een succes van de opening van je bedrijf

Daarnaast in de aankleding van een evenement als dit ook heel belangrijk. Op deze manier laat je zien een gezond bedrijf te hebben, dat je aandacht besteed aan je bedrijf en het serieus oppakt. Kom je door tijdgebrek niet verder komt dan twee balonpilaren bij de ingang? Dan zullen de gasten waarschijnlijk na het handje schudden en het kopje koffie met een plakje cake, al snel weer verdwijnen. Je kan er ook voor kiezen er echt een evenement van te maken. Dit kan door een mooie aankleding, overal je logo in terug laten komen en echte gastvrijheid uit te stralen. Dan wordt het al snel een netwerk bijeenkomst. Je gasten zullen de opening nog lang herinneren en ook eerder aan je bedrijf denken!

Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten.

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2019 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing