Hi, welkom op de website van De Sociale Hamer (voormalig Rosa Pina)!

Ik ben een professionele en creatieve duizendpoot die graag voor jou klaar staat!

Social Media

Social media is steeds belangrijker in de zakenwereld. Als succesvol bedrijf wordt je al snel geacht een Facebook pagina en/of Instagram pagina te hebben. Maar ook voor het aanboren van een groter publiek, meer naamsbekendheid of het vinden van potentiele klanten, is dit een ideaal medium.
Helaas komt er ook bij kijken dat je dit goed moet bijhouden, maar ja, hier heb je simpel weg geen tijd voor, geen inspiratie voor, je wilt er ook weer niet iemand speciaal voor aannemen of je weet niet goed hoe het moet. Hier komen wij om de hoek kijken! Jij zoekt iemand om jouw professionele Social Media beheren? Daar zijn wij een specialist in! Social media training? Ook dat bieden wij aan. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Organisatie

Ik heb inmiddels al diverse evenementen, feesten en bruiloften mogen organiseren. Dat is zó leuk om te doen! Een hele verantwoordelijkheid, maar echt fantastisch om te doen. Ik kan al mijn creativiteit hier in kwijt en mag mijn control-freak-trekjes hierin helemaal hun gang laten gaan.In mijn werk in de media doe ik naast het presenteren van diverse items, ook de regie en redactie. Al deze ervaringen komen perfect van pas want wie wil nou niet zijn of haar feest tot in de puntjes uitgedacht en geregisseerd hebben. Ik denk overal over na, van licht en geluid tot de aankleding en achtergrond. Alles moet perfect zijn!
En trouwens, het is toch een enorme eer om iets te mogen organiseren waar mensen blij van worden?

Je merkt vast dat ik ontzettend enthousiast ben!

Als je nou geinteresseerd bent of nog vragen hebt, neem dan gerust contact op! Dan kletsen we verder en vertel ik je meer!

Liefs,
    Anouk ♡

 

Waarom zou je voor De Sociale Hamer kiezen en niet een ander?

℘ Betaalbaar. Voor iedereen een betaalbare, op maat gemaakte offerte. Wij houden rekening met ieders budget.
℘ Professioneel. Door de ervaring en opleidingen garanderen wij de professionaliteit.
℘ Open en duidelijke communicatie. Je weet altijd waar je aan toe bent en hoe het er voor staat.
℘ Creatief. Niks is onmogelijk, toch?
℘ Enthousiast. Dat kan niet anders met een vak als dit!
℘ Persoonlijk. Dat is de key tot een geslaagde samenwerking!