Sweet sixteen

My sweet 16.. Welke puber heeft hier niet van gehoord. Een term die voornamelijk uit Amerika is komen overwaaien. 16 jaar oud (jong) is natuurlijk ook wel een hele speciale leeftijd! Je mag over een half jaar beginnen met je rijlessen, je mag een scooterrijbewijs halen. Ook mag je een arbeidsovereenkomst aangaan, je leerplicht loopt af en je mag naar een discotheek of kroeg (sommige dan..). Daarnaast is het gewoon een fantastisch excuus voor het béste verjaardagsfeest óóit. Helemaal in jouw stijl en jouw eisen, wat zullen je vrienden het gaaf vinden.

Jouw sweet 16

Wij hanteren hier geen vaste prijzen voor. Het hangt af van je budget, van je eisen, waar je het feest wilt geven. En uiteraard, waar we jou bij kunnen helpen en wat je dus van ons verwacht.

Wij kunnen je adviseren in het een en ander, maar wij kunnen ook alles voor je regelen! Want als drukke puber heb je daar natuurlijk he-le-maal geen tijd voor! En dan bedoel ik uiteraard al het huiswerk wat je moet maken… 😉 

Neem contact met ons op voor het organiseren van jouw sweet sixteen!

Neem vrijblijvend contact met ons op en dan gaan we samen overleggen over de mogelijkheden voor jouw sweet 16; Best Birthday Ever! Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten.

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing