Tekstschrijver

tekstschrijverJaren geleden ben ik als tekstschrijver begonnen met het schrijven van teksten voor de plaatselijke paardensportvereniging. Eigenlijk begon alles al bij een blog op Hyves (voor diegene die dat nog kennen). Achteraf vreselijk gênant natuurlijk om terug te lezen, maar goed je moet ergens beginnen hè 😉

Mijn ervaring als tekstschrijver

Ik hou het liever op het begin bij de paardensportvereniging:

Van tekstberichten tot een blog over een groot aankomend evenement tot de uitslagen van de leden. Alles kwam voorbij. De teksten vielen heel goed, waren natuurlijk geschreven en makkelijk te lezen.

Daarna ben ik het wat verder uit gaan breiden. Voor vrienden heb ik teksten geschreven voor hun sites, voor hun advertenties en heb ik inmiddels een ontelbaar aantal interviews en redactionele stukken geschreven voor diverse kranten en websites.

Op maat geschreven teksten

Mijn stijl van schrijven hangt af van het artikel en het bedrijf/de opdrachtgever waarvoor ik schrijf. Van hele strakke, correct geschreven teksten tot spontane, makkelijk te lezen teksten. In beide gevallen kun je bij mij terecht. Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten.

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2019 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media