Traktaties

Jullie jonge man of kleine dame is jarig en wil natuurlijk graag trakteren op school of het kinderdag verblijf, peuterspeelzaal, etcetera. Maar ja, altijd die traktaties weer. Wat gaan we nu weer eens verzinnen en waar ga ik de tijd vandaag halen om dat creatieve idee tot uitvoering te brengen?

Wij regelen de traktaties

Geen paniek! Ook dit regelen wij voor je! Samen met ons kom je tot een leuk en origineel idee, wij maken het voor je en indien gewenst, bezorgen we het ook nog!Traktaties
Uiteraard maken wij alles zelf. Wij zitten vol leuke en originele ideeën. Gezonde traktaties, wat minder gezond of een combinatie er van. Uiteraard kunnen wij ook rekening houden met andere (dieet-)wensen.

Tarieven

Een kinder traktatie laten maken? Dat is betaalbaarder dan je denkt! uiteraard hangt het er allemaal vanaf wat de wens is. Moeten wij een taart of cup-cake maken? Of misschien wel koekjes bakken? Zijn we lang bezig met knippen en plakken of zijn de inkopen misschien wat duurder dan een ander?
Hier hangt het allemaal vanaf! Bij De Sociale Hamer weet je wel altijd van te voren antwoord op de vraag; hoeveel kost een kindertraktatie. Wij maken van te voren een duidelijke ‘offerte’/prijs en hier wijken wij niet vanaf. Zo weet je dus altijd waar je aan toe bent.

 

Neem contact op voor de gewenste traktatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of advies! Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten.

Het contact is altijd vrijblijvend! De prijzen van de traktaties hangt heel erg af van het aantal, wat jullie zouden willen, of het bezorgt moet worden of niet, hoe veel werk het is en wat er allemaal voor ingekocht moet worden uiteraard 🙂

Hoe leuk is dit!
Een heeeele kleine greep uit schooltraktaties die wij gemaakt en bezorgt hebben in de omgeving Kampen:

        

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing