Video

Omdat een video meer zegt dan 100 foto’s..

Een video kan je maken voor verschillende doeleinden. Denk aan bijvoorbeeld een commercial, een aankondiging, om een herinnering vast te leggen of een samenvatting te maken van een evenement waar je trots op bent.
Vaak wordt het maken van een video enorm onderschat. Dankzij mijn ervaring bij diverse (online) zenders en bijvoorbeeld SBS6 weet ik inmiddels wat er allemaal bij komt kijken.
Ik kan er voor zorgen dat het beste eruit gehaald wordt.
Werkwijze
Het is belangrijk dat er van te voren een goed en duidelijk plan komt, of te wel een script.
In een script schrijf je alles uit. Van het eerste tot het laatste woord wat iemand moet zeggen tot welk soort muziek je wilt horen tot wat je ziet aan afplakshots.
Dit script schrijf ik (samen met jullie) na een gesprek. In dit gesprek vind ik het belangrijk om goed voor ogen te hebben wat jullie willen laten zien en wat het doel wordt van de video. Dit vertaal ik dan in een script.
Na jullie goedkeuring van het script, maken we een afspraak voor de draaidag(en) en aan de hand daarvan een callsheet.
In een callsheet wordt van minuut tot minuut uitgeschreven wie waar moet zijn en wat moet zeggen. Zo weet iedereen altijd waar hij of zij aan toe is.
Tot slot de montage. Na een paar uur filmen kan de video gemonteerd worden. Hiermee kan je de productie maken of breken dus het is heel belangrijk dat dit goed gebeurt en hier nemen we dan ook de tijd voor.

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2019 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing