Weddingplanner

Één van de mooiste dagen uit je leven. Je bruiloft! Op een dag als deze wil je eigenlijk alleen maar genieten, tijd voor jezelf, je partner en voor alle geliefde om je heen. Je wilt je niet druk hoeven maken om zaken die gecontroleerd of geregeld moeten worden en eigenlijk wil je ook dat je vrienden en familie hier volop van genieten. Dus ook één van hen zou je niet willen vragen als ceremoniemeester.

Waarom een weddingplanner?

  • Wij zorgen voor de complete organisatie en planning van jullie dag.
  • Wij hebben creatieve en originele ideeën.
  • Wij bieden goede adviezen & oplossingen.
  • De weddingplanner is het aanspreekpunt. Niet alleen voor de gasten maar ook voor de verschillende leveranciers en natuurlijk voor jullie.
  • Wij zorgen er voor dat wij jullie budget bewaken, zodat jullie je ook daar geen zorgen over hoeven te maken. Wij zorgen voor de beste leveranciers met de beste prijs, product en/of dienst.
  • Wij zorgen ervoor dat jullie precies weten waar je aan toe bent. Dragen zorg voor het maken van een reisplanning en draaiboek en zorgen voor een open en eerlijke communicatie.
  • Wij zijn jullie ceremonie meester én zorgen voor de perfecte styling.
  • Maar na de dag is het niet voorbij voor ons. Want wij zorgen ook voor jullie cadeau’s (thuisbezorgen), alle gehuurde spullen weer terug op tijd en natuurlijk de bedankjes voor de gasten.

Waarom De Sociale Hamer

Met inmiddels een groot aantal bruiloften in de vingers, ben ik voor jullie de oplossing van bovenstaande. Ik hou er van om heel persoonlijk contact te hebben en te houden met het bruidspaar. Geregeld overleggen zodat jullie precies weten hoe het er voor staat, zo hou je toch de touwtjes een klein beetje in handen (hey, in een ieder van ons schuilt wel een klein beetje een controle-freak toch? :-))

Ik richt me als bedrijf op een grotere doelgroep dan alleen bruiloften. Dit betekend uiteraard niet dat het minder persoonlijk is! In tegendeel, ik begrijp heel goed dat er weinig evenementen zo persoonlijk zijn als een bruiloft! Ik heb veel ervaring in het plannen van hele diverse evenementen en feesten en daarom deins ik nergens voor terug.
Nog een bijkomend voordeel is dat ik hierdoor heel veel contacten hebben in een grote omtrek (leuke korting!). Wees er niet bang voor dat ik door ziekte eventueel uitval op jullie droomdag, want er staat altijd een back-up klaar! 

Werkwijze

In een eerste gesprek leer ik jullie wat beter kennen en jullie mij. Je weet precies wat je aan mij hebt en waar je aan toe bent.
Jullie leggen je wensen bij mij neer en ik kijk wat er binnen jullie budget mogelijk is en daar kunnen wij heel creatief in zijn! Want ik zit vol met creatieve, originele en unieke ideeën! Uiteindelijk is natuurlijk niks onmogelijk!

Wat kunnen wij voor je doen – alles rondom een bruiloft. Van het aanzoek, tot vrijgezellenfeest tot de bruiloft zelf. Save the date party of het bekend maken dat je gaat trouwen, advies op afstand, eenmalig advies. Wij kunnen alles voor je doen! Wij zijn onder andere actief in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten en uiteraard ook de rest van het land 🙂 .

Kosten

Mijn kosten? Dat is echt maatwerk! Voor iedereen een passende, duidelijke en persoonlijke offerte die op maat gemaakt wordt. Iedereen verwacht wat anders, wil wat anders en het kost nooit precies dezelfde tijd per bruiloft die je er aan kwijt bent. Dus ik kan niet van te voren al aangeven wat het kost, want dat hangt ook heel erg van jullie wensen en verwachtingen af. Je weet van te voren waar je aan toe bent en als er extra kosten gemaakt moeten worden dan horen jullie dat ook meteen, want ook daar wil je natuurlijk geen stress over hebben 😉

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing