Weddingplanner Elburg

Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner in Elburg?

Elburg is een van de hanzesteden van Nederland. Elburg ligt tussen het Veluwemeer en het Drontermeer, waardoor het omgeven is met water (en prachtige strandjes om op te trouwen 😉 of foto’s te maken).   
Uiteraard staat Elburg bekend om zijn middeleeuwse vesting. Naar zeggen heeft Elburg al heel lang stadrechten, namelijk sinds 1220.

De Sociale Hamer en Elburg

Wat hou ik toch van Elburg, met de gezellige restaurantjes en terrasjes, de knusse sfeer, het gemoedelijke en natuurlijk met Kerst in de Vesting.
Een prachtige locatie om te trouwen. Het gemeentehuis leent zich perfect voor een hele intieme ceremonie en daarna lekker rustig foto’s maken in de mooie tuin die erbij hoort. Niemand die je stoort, heerlijk!
De panden en straatjes zijn zo karakteristiek dat het wel een decor lijkt op de foto’s. De restaurantjes zijn knus en gezellig waardoor je daar het intieme sfeertje door zet. Bereikbaarheid is super en goed te belopen vanaf de parkeerplaatsen. De binnenstad is praktisch autovrij, dus de kinderen op jullie bruiloft kunnen heerlijk vrij, op de straten spelen, terwijl jullie genieten van elkaar en je gezelschap op 1 van de gezellige terrasjes. 

Wil je meer uit de stad weg? Dan kan dat natuurlijk ook!
De strandjes rondom Elburg lenen zich perfect voor een echte beach-wedding. De Sociale Hamer verzorgt de styling en als het weer een beetje mee zit, waan je je op Ibiza als je over het zand richting je aanstaande loopt, water op de achtergrond kabbelend, mooi muziekje

op (of een live gezelschap met een gitaar, hoe knus en romantisch wil je het hebben? 😉

Ik zie het helemaal voor me! Jullie ook?

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing