Weddingplanner Genemuiden

Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner in Genemuiden? Genemuiden, of zoals ze nog wel eens in de buurt zeggen: Gaellemuun / Genemuden , is een prachtige plaats in Overijssel. Genemuiden ligt in de gemeente Zwartewaterland en het is dan ook niet gek dat het gelegen is aan het Zwarte Water 🙂
Sinds 1275 heeft Genemuiden stadsrechten en dat geeft weer aan dat het echt een historische stad is met veel geschiedenis.
Zo staat Genemuiden onder andere bekend om zijn tapijt industrie.

Gezelligheid in Genemuiden

Iedere dinsdagmiddag is er de weekmarkt, wat altijd een gezellige bedoeling is. Ik heb enkele jaren de gastvrijheid en gezelligheid mogen opsnuiven toen ik voor een bijbaan op de markt stond. Wat ik nog steeds goed kan herinneren is de gastvrijheid en zeker de vriendelijkheid van de mensen daar en nog steeds mag ik graag in Genemuiden komen.

Weddingplanner in Genemuiden inschakelen?

Doordat ik geregeld in Genemuiden te vinden ben en daar een poos gewerkt heb op de markt, voel ik de inwoners goed aan. Ik weet goed wat hun wensen en dromen zijn en wil ze dan ook graag helpen om deze dromen te laten uit komen! Neem vrijblijvend contact met mij op als jullie willen trouwen en een weddingplanner in Genemuiden zoeken!

Weddingplanner Genemuiden
Fotocredit: Zoover  

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing