Weddingplanner Kampen

De Sociale Hamer is jullie weddingplanner in Kampen.

Kampen is een eeuwen oude Hanzestad aan de prachtige Ijssel.
Een karakteristieke stad is gelegen tussen de IJssel en de Zuiderzee. Met zijn prachtige authentieke panden en talloze trouwlocaties is Kampen een fantastische optie om jullie grootste dag te vieren.
De stad is heel goed bereikbaar en of je nou in het prachtige oude gemeentehuis wil trouwen of misschien wel in het moderne nieuwe gemeentehuis, De Sociale Hamer helpt je om deze droom te verwezenlijken!Weddingplanner Kampen

De Sociale Hamer en Kampen

Kampen is de ‘stam’plaats van mijn mooie bedrijfje. Mijn hele leven woon ik al in de gemeente Kampen en nu sinds een jaar woon ik ook daadwerkelijk in Kampen zelf.
Eerlijk is eerlijk, niet altijd heel erg gericht geweest op Kampen, maar nu ik de stad leer kennen, begin ik het met de dag meer te waarderen.
Voor dit werk zoek ik veel contact met leveranciers en locaties in Kampen maar ook in de regio, en stuk voor stuk zijn ze enorm gepassioneerd.
Kampen steelt langzaam aan, stap voor stap en steen voor steen mijn hart.

Locaties voor jullie bruiloft in Kampen

De Trouwen in Kampenmogelijkheden in Kampen zijn echt eindeloos. Inmiddels met diverse locaties en leveranciers een samenwerkingsverbond gesloten waardoor je veel voordeel op doet als je het via ons speelt.
De plantage is misschien wel het bekendste plein van de stad. Diverse restaurants hebben hun voordeur gevestigd op de plantage en van daaruit een terras gebouwd, hierdoor is het zomers’ ook altijd onwijs gezellig.

 

De Sociale Hamer helpt jullie als weddingplanner in Kampen

Daarnaast zijn er talloze mooie (en goede!) restaurantjes die uitkijken op de IJssel (stel je voor, je komt aan met een echte Kamper Botter, stapt de kade op en loopt zo richting je prachtig aangeklede feestlocatie – of het oude gemeentehuis natuurlijk 😉 )

Genoeg ideeën in ieder geval waarbij wij jullie kunnen helpen! Schakel ons dus snel in als jullie op zoek zijn naar een weddingplanner in Kampen!

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing