Weddingplanner Zwolle

Jullie zijn op zoek naar een weddingplanner in Zwolle? Groot gelijk! De stad heeft zo ongelooflijk veel gave, unieke en creatieve locaties waardoor je door de bomen waarschijnlijk het bos niet meer ziet. 🙂

De Sociale Hamer en Zwolle

Zoals je wellicht al hebt gelezen werk ik momenteel nog steeds met heel veel plezier bij een groot media bedrijf in Zwolle. Daarnaast heb ik een groot deel van mijn schooltijd door gebracht in Zwolle. Én heb ik ongeveer alle restaurants (en kroegen 😉 ) wel van dichtbij geziweddingplanner Zwolleen afgelopen jaren.

Inmiddels heb ik met behoorlijk wat leveranciers en locaties afspraken gemaakt in Zwolle, waardoor dit financieel gezien in jullie voordeel gaat werken!

Trouwen in Zwolle

Zwolle is na Enschede de grootste stad van Overijssel. Momenteel wordt er heel hard gewerkt aan een nog betere bereikbaarheid van de binnenstad, terwijl die eigenlijk al heel goed is.
Zwolle is omgeven door een grote gracht en is echt een prachtige oude stad met heel veel karakter. Met een heel groot divers aantal restaurantjes, kroegen en andere (trouw-)locaties is het bijna de ideale trouwstad, mits je graag in de stad trouwt natuurlijk.

Weddingplanner in Zwolle

Ga je liever voor een huwelijk in de natuur, dan biedt Zwolle daar ook alle mogelijkheden toe.
Momenteel wordt er hard gebouwd aan een nieuwe (trouw-)locatie in het Wezenlandenpark. Heerlijk aan het water, midden in het park, alle rust om je heen en lekker knus. Bij mooi weer kan je lekker op het strand een feest vieren of trouwen aan de branding bij het water. Je waant je echt in het buitenland, wat wil je nog meer!

Neem snel contact met ons op voor meer informatie als jullie een weddingplanner in Zwolle zoeken!

O.a. actief in Kampen, Zwolle, Wezep, Genemuiden, Elburg, Emmeloord en Dronten

Privacy · © 2020 · De Sociale Hamer · Ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing